Per què?

M'encanta cuinar i també menjar. El problema és que hi ha temporades que et descontroles menjant o bé perquè et passes amb les quantitats o bé perquè menges coses amb un alt nivell calòric i ho fas sense cap ordre ni control. Açò mateix em va passar a jo fa un temps fins que vaig decidir anar a la consulta de la nutricionista Marta Seguí a Nutrybo. Va ser una molt bona experiència ja que a més de perdre 10 kilos en manco de 4 mesos he interioritzat uns hàbits i una rutina de menjar. La principal lliçó que he après és la de les 5 menjades diàries, són "sagrades"!!

  • Pel matí sempre prenc un cafè sol, una peça de fruita i alguna cosa d'hidrats: pa, avena, tortitas....
  • A mig matí una fruita o iogurt més un punyadet de frutis secs (sense sal i no fregits).
  • El dinar ha de dur sempre una ració de verdura, proteina i hidrats.
  •  Per la bereneta una peça de fruita o un iogrut.
  • Per sopar verdura i proteina.
Aquests mesos vaig fer volar la meva creativitat per tal de no menjar les típiques receptes insípides i avorrides de la dieta de sempre. A veure si a algú li serveix per a agafar idees. 



Comentarios

  1. Molt Bona iniciativa!ens anirà molt be als que ens agrada menjar i de vegades, descontrolam quantitats o calories

    ResponderEliminar

Publicar un comentario